Wij stellen ons graag voor

 

Tijdens de afgelopen algemene ledenvergadering van 26 april jongsleden zijn Marianne Altorf en Aad Soonius als nieuwe bestuursleden benoemd. Ze stellen zich graag aan je voor.


 

Marianne Altorf

Hallo ik ben Marianne Altorf drieënvijftig jaar oud en geboren in Leiden. Na lang in Den Haag en Zoetermeer gewoond te hebben ben ik uiteindelijk in het mooie Voorschoten op de Raadhuislaan komen wonen.

Ik heb een zoon van 29 jaar en ben inmiddels alweer 5 jaar de trotse oma van een mooie kleindochter. Ik ben altijd verbonden geweest met Voorschoten. Mijn oma en mijn moeder zijn  geboren en getogen Voorschotenaren, dus Voorschoten is mij niet vreemd.

Toen ik de oproep van de Boschbloem voor meer helpende handjes voor het bestuur zag leek mij dat een mooie en leuke uitdaging om in te stappen. De Boschbloem is mij niet geheel onbekend, ik speel op de dinsdagavond klaverjas en ga graag naar de Bingo. Ik wil mij graag inzetten voor het buurthuis en hoop dan ook om een aantal jaren mee te kunnen werken aan de groei en bloei van de Boschbloem.

Aad Soonius

Mijn naam is Aad Soonius en ik ben geboren en opgegroeid in het naburig gelegen Leidschendam. Ik ben getouwd met Marja, een geboren en getogen Voorschotenaarse. We hebben drie kinderen en zes kleinkinderen en de zevende is opkomst. Na eerst een aantal jaren in Leidschendam gewoond te hebben, zijn we in 1991 in Voorschoten terecht gekomen in de Kempenaerstraat. Daar wonen we nog steeds met groot plezier.

Ik ben hoofdzakelijk bij de overheid werkzaam geweest (de laatste 20 jaar bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid). Sinds kort ben ik gestopt met werken en geniet van mijn niet werkzame leven. Aangezien ik niets doen niet aantrekkelijk genoeg vind heb ik besloten om vrijwilligerswerk op te pakken. Zo ben ik op de dinsdagmorgen in de bibliotheek bij de formulierenbrigade, daarnaast zijdelings betrokken bij het Seniorenmagazine en nu bij de Boschbloem als ledenadministrateur.

Klussen doe ik ook graag en mijn kinderen vragen mij regelmatig om te helpen met allerlei klusjes in hun huis. Daarnaast zwem ik twee keer per week en fiets ik graag. Je begrijpt mijn dagen zijn inmiddels prima gevuld.

Mijn voornemen is om regelmatig in het buurthuis aanwezig te zijn. En wie weet sluit ik in de toekomst bij één van de vele activiteiten aan.

mei 2024

Delen met je netwerk?