Week van de eenzaamheid

Door Monique la Rivière

Op donderdag 28 september is in het kader van de “Week tegen de eenzaamheid” door 4 vrijwilligers van het Seniorencafé met succes een lunch voor 18 gasten georganiseerd.

In de grote zaal werd koffie gedronken met een gebakje en zeer fanatiek gesjoeld! Ondertussen werd in de kleine zaal de tafels feestelijk gedekt met fleurige kleedjes, dito servetten en leuke boeketjes bloemen.

Om 12.15 uur werd een ieder aan tafel gevraagd en na een kort welkomstwoord kreeg men een heerlijk kopje soep. Daarna waren er broodjes gezond, broodjes brie, broodjes cervelaatworst en op iedere tafel een bord met kleine krentenbollen en croissants waarbij de boter en de jam niet ontbraken. Als drank kon men kiezen uit melk, karnemelk en jus d’orange. Het werd een zeer smakelijk geheel mede dankzij de sponsoring van de supermarkt Hoogvliet die het brood en gebak voor zijn rekening heeft genomen waarvoor nogmaals onze hartelijke dank.

Om 13.30 uur ging men voldaan naar huis. Ook wij, de vrijwilligers, waren tevreden. Iedere donderdagochtend is het Seniorencafé in de Boschbloem. Van 10.30 tot 12.30 uur ben je van harte welkom voor een kopje koffie (met koekje) een praatje, een spelletje, kortom dé mogelijkheid om anderen te ontmoeten.

25 oktober 2023

Delen met je netwerk?