Van de bestuurstafel

Door Ria Alleman

Met de jaarlijkse barbecue voor onze vrijwilligers die  op 2 juli jongstleden is gehouden gaat ook bij de Boschbloem het zomerprogramma in. Er zijn activiteiten die doorgaan maar ook die een zomerstop hebben.

Ieder jaar wordt door het bestuur een barbecue aan de enthousiaste vrijwilligers onder ons gegeven om ze te bedanken voor hun inzet. Zo ook dit jaar. Dit jaar was het een extra feestelijk happening omdat twee van onze vrijwilligers, beide actief vanaf het begin, door de burgemeester Nadine Stemerdink, in het zonnetje zijn gezet. Het gaat hier om Cees Westhoek en Fia Oudshoorn die beide een Parel van Voorschoten hebben ontvangen. Het bestuur werd bij de organisatie van de dag uitstekend en deskundig geholpen door Nel Ryan en Christel Mahabier waarvoor onze hartelijke dank.

In de zomer gaat de Boschbloem op een laag pitje door. Er zijn activiteiten die stoppen tot eind augustus, maar sommige activiteiten gaan gewoon door! Om te weten welke activiteiten doorgaan kijk op onze website bij: Deze week. Hier vindt je per week een activiteitenoverzicht.

Misschien weet of bedenk je een activiteit die je het leuk vindt om te organiseren, dat kan natuurlijk altijd. Neem hiervoor contact op met info@boschbloem.nl of nog beter spreek een van de bestuursleden aan en je hoort wat er allemaal mogelijk is. Heel veel!

Ook voor het bestuur breekt een vakantieperiode aan en zal iets minder frequent bij elkaar komen. Wel gaan de voorbereidingen voor het contactloos betalen en de deelname aan het verduurzamingsproject met de Gemeente door. De Boschbloem gaat meedoen aan het Weekend van Voorschoten op  zaterdag 10  en 11 september aanstaande waar wij ons samen met De Alettahof willen presenteren aan alle Voorschotenaren. Daar kijken wij naar uit.

Het bestuur wens iedereen een fijne en mooie zomer toe en hoopt je in september weer te zien.

2 juli 2022