Twee nieuwe activiteiten bij de Boschbloem

Door Ria Alleman

Begin september start bij de Boschbloem twee nieuwe activiteiten op het gebied van bewegen. Het zijn de activiteiten “ Blij Fit: Bewegen voor ouderen” en “Zumba”. Beide lessen kunnen onder deskundige leiding van Ashley Zaat gevolgd worden op de dinsdagochtenden.

Ashley Zaat

‘Fijn dat we in september met deze activiteiten bij de Boschbloem kunnen starten. Het zijn twee activiteiten gericht op het bewegen en een mooie aanvulling op het activiteitenprogramma. Ik was drie jaar oud toen ik begon met dansen en later ben ik ook gaan turnen. Tot op de dag van vandaag dans ik nog steeds met veel plezier en geef ik lessen. Je kunt kiezen of je één van de twee activiteiten of allebei komt volgen. De les duurt in totaal een uur, waarvan we driekwartier lekker bewegen en afsluiten met het gezamenlijk drinken van een drankje’ 

Blij Fit: bewegen voor ouderen
Bewegen is belangrijk, zeker bij het ouder worden. Van bewegen worden botten en spieren sterker en verbetert de concentratie. Het heeft ook een positief effect op de geest en zelfredzaamheid. Bij de lessen wordt rekening gehouden met het ouder wordende lichaam. Kom de groep versterken en in een gezellige en ontspannen sfeer werken aan jouw conditie! Het is ook een leuke manier om in contact met anderen te komen. Vanaf 6 september iedere dinsdagochtend van 10:00 – 10:45 uur. 

Zumba
Zumba staat voor fitness op opwindende Latijns – Amerikaanse muziek die je vrolijk maakt. Je hoeft niet eerst pasjes te leren en te onthouden. Het is kijken en meedoen! Uitgangspunt is de vrolijke muziek en dat het niet moeilijk is. Genieten, het krijgen van een goed gevoel en lol hebben is belangrijker dan het goed doen. Je sport zonder het te merken. Zumba betekent letterlijk “snel bewegen en lol hebben”. Binnen de zumba is een gold variant met een lagere intensiteit en heel geschikt voor beginners en/of senioren. Deze variant wordt vanaf 6 september op de dinsdagochtend van 10:45-11:30 uur bij de Boschbloem gegeven. Aansluitend kun je gezellig met elkaar iets drinken. Kom een keertje meedoen en je kunt vast niet wachten tot de volgende les.

Interesse? Voor meer informatie of je opgeven bel Lydia van Leeuwen,  06 5382 5030

september 2022

Delen met je netwerk?