Over Ons

De Vereniging Buurthuis Bloemenwijk Boschgeest, beter bekend als De Boschbloem, bestaat sinds de 80er jaren van de vorige eeuw. Met als doel om het sociale leven in de wijk, de onderlinge contacten van de buurtbewoners te bevorderen. Uitgangspunt vormen ontmoeting en gezamenlijke activiteiten voor iedereen van welke leeftijd of achtergrond dan ook. Enthousiaste en actieve vrijwilligers zorgen ervoor dat het buurthuis in beweging blijft door het organiseren van bestaande activiteiten en het initiëren van bijeenkomsten of  nieuwe activiteiten. Het motto is “voor de buurt door de buurt”.

Iedereen is van harte welkom om aan het programma dat in de Boschbloem wordt aangeboden deel te nemen.

Zelf iets organiseren?
Ook jij kunt van het Buurthuis gebruik maken. Wil je een activiteit of een training starten? Een workshop geven? Iets met sport of bloemen doen? Of bijvoorbeeld een  buren – of ouderendag óf iets voor kinderen organiseren? Wat je ook maar bedenkt veel is mogelijk. Eenmalig, wekelijks, tweewekelijks of maandelijks het kan allemaal. Stuur een e-mail naar info@boschbloem.nl

Zaalruimte gebruiken
Voor organisaties met een maatschappelijk doel, is het mogelijk om een van de 3 ruimtes van de Boschbloem voor een dag of dagdeel te gebruiken.
Er is geluidsapparatuur en een beamer met scherm indien nodig aanwezig . Er kan een kopje koffie of thee geschonken worden en na afloop van de bijeenkomst is het mogelijk om onder het genot van een drankje na te praten.

Meer weten over het gebruik van de zalen? E-mail naar: reserveringen@boschbloem.nl 

Delen met je netwerk?