Mag de Boschbloem op jouw stem rekenen?

Door Ria Alleman

Wij doen als Buurthuis Bloemenwijk Boschgeest ook dit jaar mee aan de Rabo ClubSupport actie voor een financiële ondersteuning. Heb je een particuliere bankrekening bij de Rabobank, dan kun je een stem uitbrengen voor de Boschbloem. Het bedrag dat de Boschbloem krijgt is afhankelijk van het aantal stemmen dat op de vereniging wordt uitgebracht. We doen mee in de categorie samenleving van de regio Den Haag. Je kunt van 5 tot en met 27 september je stem uitbrengen. Gewoon doen!

Iedereen met een particuliere bankrekening bij de Rabobank en lid is in de Regio Den Haag kan 5 stemmen uitbrengen, te verdelen over minimaal 3 en maximaal 5 doelen. Breng je stem uit in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport. Je vindt ons bij Regio Den Haag, categorie samenleving , De Boschbloem. Je kunt stemmen van 5 tot 27 september 2022. In oktober volgt de finale en de donatie uitreiking. Volg hiervoor de webpagina van de Rabobank Regio Den Haag.

We willen het gebouw nóg toegankelijker maken voor bezoekers die mindervaliden zijn. Dit door een hellingbaan bij de nooduitgangen te plaatsen, die het aanzienlijke hoogteverschil van 20 cm overbrugd voor de activiteitendeelnemers en bezoekers die slecht ter been zijn of met een rollator c.q. scootmobiel het buurthuis bezoeken. Ook willen we de nooduitgangen voorzien van een knop om de deuren automatisch te openen.

Je begrijpt hoe meer stemmen we krijgen des te meer financiële ondersteuning door de Rabobank! We hopen dat we het mooie resultaat van vorig jaar gaan evenaren en misschien dit jaar wel meer stemmen krijgen. Breng voor  27 september je stem uit.

Alvast hartelijk dank voor je stem!

Tip  Vraag ook aan je familie en vrienden die lid zijn van de Rabobank regio Den Haag om op ons te stemmen!

Delen met je netwerk?