Kom tekenen en/of schilderen 

Door Ria Alleman

Hou je van tekenen en/of schilderen? Begin september start de activiteit tekenen en schilderen onder leiding van twee nieuwe begeleiders. Kom erbij en leer je tekentechniek te verbeteren. Elke manier waarop je je creatief uit is goed, ieder werk heeft zijn eigen kwaliteit en er wordt van en met elkaar geleerd. Beleef het plezier in het tekenen.

Of je nu beginner of gevorderde bent op het gebied van tekenen of schilderen, maakt niet uit. Ontdek wat jouw creatieve en expressieve mogelijkheden en vaardigheden zijn. Dit allemaal in een ontspannen en inspirerende sfeer. Leer van je eigen proces, maar ook van de andere cursisten. Maak kennis met de techniek, veelzijdigheid en vrijheid van het werk met potlood, pastelkrijt, olieverf, pen en houtskool. Je leert goed kijken en werken met beeldelementen.

Er zijn lessen op dinsdag- en donderdagmiddag van 13.00 – 15.00 uur. Op dinsdag 12 september gaat de cursus onder leiding van Maria Kroon van start. De donderdaggroep begint op 14 september en heeft Erica Op Den Akker de leiding.

Interesse? Informeer naar de mogelijkheden door een e-mail te sturen naar info@boschbloem.nl. Of beter nog: kom gewoon langs tijdens de lessen. De lessen kosten €3,00 per les.

september 2023

Delen met je netwerk?