Graag stel ik mij even voor!

 
Helga Tijhuis

Mijn naam is Helga Tijhuis en woon al meer dan dertig jaar in Voorschoten. Ik woon samen met mijn partner Ton en samen hebben we 3 kinderen van respectievelijk 26, 24 en 23 jaren oud. De oudste woont nog thuis, de andere twee hebben hun vleugels al uitgeslagen en zijn op zichzelf gaan wonen. Momenteel ben ik voor een paar dagen in de week werkzaam als projectmanager bij een organisatie voor ouderenzorg in Den Haag. 

In mijn vrije tijd doe ik aan Pilates en tuinier graag. Verder wandel ik samen met Ton met veel plezier lange afstandspaden, een leuk weetje is dat langs het buurthuis het Marskramerpad loopt. Dit is een pad van 360 kilometer lang en loopt van Scheveningen naar Bad Bentheim. Wij hebben dit pad in 2017 gelopen.

Nu de meeste kinderen de deur uit zijn, heb ik tijd om iets nieuws op te pakken. Ik hoorde dat bij het buurthuis gezocht werd naar iemand die de ledenadministratie op zich wilde nemen. Daar heb ik op gereageerd omdat het mij leuk lijkt om dit te doen en in het bestuur te zitten om zo een aandeel te leveren aan het buurthuis en haar activiteitenaanbod. Ik kijk uit naar een fijne samenwerking met iedereen.

Helga Tijhuis
8 maart 2022

Delen met je netwerk?