Graag stel ik mij even voor!

 
Arjan de Wit

Mijn naam is Arjan de Wit,  ik ben 64 jaar en woon al mijn hele leven in Voorschoten. Ik ben geboren en opgegroeid op een boerderij in de wijk die nu Boschgeest heet. Op de boerderij is het heel normaal om je steentje bij te dragen aan het vele werk wat verricht moet worden. Ik ben getrouwd met Maria en samen hebben we twee zonen van 34 en 29 jaar een dochter van 33 jaar en
drie kleindochters.

Na de lagere school in Voorschoten te hebben doorlopen ben ik verder gaan studeren in Leiden en Haarlem. Ik ben altijd in het bedrijfsleven werkzaam geweest. Mijn laatste baan was als technisch  gebouwenbeheerder van ongeveer 150 gebouwen in Nederland. Sinds ik in 2012 vier dagen in de week ben gaan werken doe ik weer vrijwilligerswerk. Vorig jaar ben ik vroegtijdig met pensioen gegaan en las dat de Boschbloem ondersteuning voor de werkzaamheden van penningmeester zocht. Tijdens mijn gesprek met Lydia van Leeuwen kwam mijn verleden als technisch gebouwbeheerder ter sprake en omdat de Boschbloem daar eigenlijk meer behoefte aan had ben ik mij hiervoor gaan inzetten.

De taken van een technisch gebouwbeheerder zijn best heel breed. Ik zeg altijd van verwarming en verlichting tot gordijnen, en alles wat daartussen zit. Al ben ik gewend om zelf de handen uit de mouwen te steken, ik kan niet alles! Mooi  is het dat de
Boschbloem een klussenteam heeft met diverse disciplines en ervaringen. Zo kunnen en helpen we elkaar daar waar nodig is. Op technische vlak onderhoudt ik de contacten met de gebouweigenaar de Gemeente Voorschoten. Momenteel wordt door de gemeente het glaswerk van de buitenzijde vervangen en alles opnieuw geschilderd. Dit jaar wil de gemeente in samenwerking met onder andere de Boschbloem meer aan duurzaamheid doen, ook daar ben ik bij betrokken.

Als er technisch iets niet in orde is laat het mij weten! De snelste manier voor een oplossing is door mij een e-mail sturen via gebouwbeheer@boschbloem.nl

Arjan de Wit

11 april 2022

Delen met je netwerk?