Graag stel ik mij even voor!

 
Okke de Boks

Mijn naam is Okke de Boks en geboren en getogen in het mooie Middelburg. Ik ben opgegroeid in een warm tuindersgezin waarin iedereen een stevige bijdrage leverde. Uit Zeeland vertrokken (maar nooit echt van losgekomen) om te gaan studeren in Delft. Na een lange loopbaan in het bedrijfsleven ben ik recent met pensioen gegaan. Sinds 1990 woon ik samen met mijn vrouw met veel plezier in Voorschoten. We hebben drie kinderen en drie kleinkinderen.

Nu ik de tijd heb wil ik mij graag inzetten voor het dorp en mijn kennis en ervaring breed inzetten. Eerlijk gezegd heb ik eerst een beetje de kat uit de boom gekeken en wilde niet te snel ergens in stappen. Eerst wilde ik even van mijn vrije tijd genieten! Het toeval wil dat ik te horen kreeg dat de Boschbloem een nieuwe penningmeester zocht en daar ben ik nu met volle overtuiging ingestapt. Het buurthuis vervult in mijn beleving een belangrijke rol voor de sociale samenhang in het dorp en buurt. Het biedt een breed scala aan activiteiten waar velen plezier aan beleven.

Het buurthuis heeft ook historisch een belangrijke rol gespeeld in de buurt zoals ik heb gelezen in de archieven. Persoonlijk verwacht ik dat in de sterk veranderende samenleving de rol van buurthuis zelfs nog sterker kan worden. Naast het goed op de verenigingscentjes letten wil ik mij goed voor het buurthuis inzetten. Ik hoop in de komende maanden met velen van u kennis te maken en wie weet sluit ik me wel aan bij een van de activiteiten!

Okke de Boks

9 februari 2022

Delen met je netwerk?