De laatste loodjes op het ICT gebied

Door Ria Alleman

In 2023 is met behulp van vakmensen een start gemaakt om het gehele ICT structuur binnen de Boschbloem te moderniseren en up-to-date te maken. 

Daarnaast is ook gekeken naar de hard – en software, denk hierbij bijvoorbeeld aan het computerbesturingssysteem, computer en de printer. Het feit dat we onze ruimte(s) beschikbaar stellen aan anderen brengt eisen met zich mee op het gebied van beeld en geluid.  Om hieraan te voldoen is besloten de huidige apparatuur te verbeteren, en vooral gebruiksvriendelijker te maken.

De oplettende Boschbloemers heeft vast wel gezien dat er al veel gebeurd is. In de grote zaal staat een kast met een PC, geluidinstallatie, bediening voor de beamer en microfoons. Allemaal op gebruiksvriendelijke wijze geïnstalleerd zodat het makkelijk door iedereen te bedienen is. En er is een nieuw beamerscherm (breedbeeld) die op afstand te bedienen is aangebracht.

In de inloopruimte is het nu ook mogelijk om apart van de grote zaal iets te organiseren waar gebruik van een eigen muziekinstallatie en/of microfoon kan worden gemaakt. 

De Boschbloemcomputer in het kantoor is geüpdatet naar Windows 365, waardoor het mogelijk is om vanuit huis te werken. Daarnaast is geïnvesteerd in een nieuwe printer met meer (onder andere dubbelzijdig printen) mogelijkheden.

Printer in de aanbieding wie wil?
De oude printer is er nog en werkt goed. Heb je interesse voor de printer? Geef dat aan mij door en je mag hem zo meenemen. Wees er snel bij want weg is weg.
Stuur een e-mail naar communicatie@boschbloem.nl of bel mij ( Ria Alleman) op 06 129 514 38

Over ongeveer twee weken worden de laatste zaken afgerond en geïnstalleerd en dan zijn we klaar voor de toekomst.

maart 2024

Delen met je netwerk?