“De kleine Johannes” het nieuwe thema van Vitaal door Kunst

Door Ria Alleman

Na de voorjaarsvakantie start Sandra van Mameren op 13 maart 2023 een nieuwe cursus Vitaal door kunst met als thema “De kleine Johannes” naar het boek van Frederik van Eden. Schrijf je in het wordt een leuke en boeiende cursus.

In dit sprookjesachtige verhaal van Frederik van Eeden groeit de kleine Johannes op. Hij voelt zich verbonden voelt met de natuur en ontdekt dat hij het moeilijk vindt om mens te zijn. Wie of wat kan hem de weg wijzen? Zal het hem lukken om te vinden wat hij zoekt? Tijdens 10  bijeenkomsten wordt je door middel van de onderwerpen: tuin van Johannes jeugd, waterjuffer, school, als een vogel, Wistik, berouw, Robinetta, pluizer, verlies en zonnezoon door het boek geleidt.

Elke bijeenkomst bestaat uit een stukje van het verhaal en een kunstzinnige opdracht. De technieken zijn divers. Ervaring of talent zijn niet nodig, iedereen kan meedoen.

De cursus vind plaats in de Boschbloem op de maandagavond van 20.00 – 22.00 uur. De kosten voor de tien bijeenkomsten bedraagt €50,00  de materialen zijn bij de prijs inbegrepen.

Meer informatie of inschrijven: Sandra van Mameren sanvanmameren@gmail.com of bel 06-10321577

22 februari 2023

Delen met je netwerk?