De Boschbloem blijft open

13 november 2021

Gisteravond , vrijdag 12 november, hebben we allemaal met spanning gekeken naar de persconferentie van onze premier, Mark Rutte. Het was te verwachten – gezien het toenemende aantal coronabesmettingen – dat er strengere maatregelen genomen zijn. Als we alle regels bekijken, betekent dit voor de Boschbloem dat we vele van onze activiteiten door kunnen laten gaan. Je bent van harte welkom bij de Boschbloem als je geen corona-achtige klachten zoals hoesten en verkoudheid hebt. Blijf dan thuis!

Spelregels
Om de activiteiten door te kunnen laten gaan zijn er een paar spelregels waar we ons aan moeten houden. Na bestudering van alle maatregelen die we als buurthuis in acht moeten nemen zijn de volgende spelregels door het bestuur opgesteld.

Bij binnenkomst moet je, je coronavaccinatiebewijs laten zien, of een GGD-test die bewijst dat je niet besmet bent. Dit moet iedere keer als je komt.
We houden allemaal de anderhalve meter afstand in acht!
Het dragen van een mondkapje is niet verplicht. Maar wel wenselijk bij het verplaatsen binnen het gebouw. Als je zit hoeft het mondkapje niet gedragen te worden. Dit geldt ook als je aan een sport- of dansactiviteit meedoet.
We letten er allemaal op dat er goed geventileerd wordt.
Mocht je na deelname aan een activiteit erachter komen dat je besmet bent met het coronavirus geeft dit direct aan de desbetreffende activiteitleider door. Deze zal voor verdere communicatie binnen de groep zorgen. Dan is het aan de andere deelnemers of ze zichzelf laten testen en/ of in vrijwillige quarantaine gaan.

Bar mogelijkheden
Er zijn activiteiten die in de avond plaatsvinden. Deze kunnen doorgaan, alleen komen de barfaciliteiten na 20:00 uur te vervallen. Als door de activiteitleider, waarschijnlijk in goed overleg met de deelnemers, besloten wordt dat de activiteit toch doorgaat en eventueel ook tot na barsluiting kan er altijd water worden gedronken.

Het bestuur hoopt van harte dat de activiteiten – al is het op een laag pitje- toch door kunnen gaan.  En dat we met zijn allen, ondanks de nieuwe coronaperikelen, met veel plezier aan de activiteiten kunnen meedoen.

Delen met je netwerk?