Boschbloem zet laatste stap verduurzaming, help je mee?

Door Ria Alleman

Ook dit jaar doet ons buurthuis weer mee aan de Rabo ClubSupport actie! Afgelopen jaren is met succes veel aan de verduurzaming van het pand gedaan. Het buurthuis is bijna helemaal van het gas af, alle zalen zijn voorzien van airco/warmte units, de ramen zijn vervangen door HR++ glas, aan de zuidkant zijn zonnescreens geplaatst, de gasgeiser is vervangen door een elektrische boiler en in september komen zonnepanelen op het dak. Als laatste stap rest nog het vervangen van het gasfornuis door een inductieplaat, een mooi concreet doel voor de Rabo ClubSupport actie. Draag jij de Boschbloem een warm hart toe en heb je bij de Rabobank een particuliere bankrekening, help ons dan mee met het bereiken van ons doel!

Iedereen die een particuliere bankrekening heeft bij de Rabobank en lid is in de Regio Den Haag kan 5 stemmen uitbrengen, te verdelen over minimaal 3 en maximaal 5 doelen. Het bedrag dat de Boschbloem krijgt is afhankelijk van het aantal stemmen dat op de vereniging wordt uitgebracht.

Je kunt stemmen van 4 tot 26 september 2023 in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport. Je vindt ons bij: Regio Den Haag, categorie samenleving, de Boschbloem.

In oktober volgen de finale en de donatie uitreiking. Volg hiervoor de webpagina van de Rabobank Regio Den Haag. Je begrijpt hoe meer stemmen de Boschbloem krijgt des te meer financiƫle ondersteuning door de Rabobank. Ook het aansporen van je eigen netwerk om op de Boschbloem te stemmen kan veel bijdragen. We hopen dat je net als voorgaande jaren actief deze actie ondersteunt en wij de laatste verduurzamingsstap mede dankzij jouw hulp kunnen zetten.

Hartelijk dank voor je stem en steun

september 2023

Delen met je netwerk?