Secretaris gezocht

Wil je meedenken en praten over de richting die de Boschbloem op kan gaan? Houd je er niet van af te wachten, maar wil je zelf actie ondernemen? Dan is hier je kans. Onze huidige secretaris, Lydia van Leeuwen, heeft aangegeven zich niet verkiesbaar te stellen en de functie komt op korte termijn vrij.

Als je denkt dat het een tijdrovende en saaie taak is heb je het goed mis! Je bent als secretaris als het  ware een spin in het web. Je ontmoet leuke mensen binnen en buiten de vereniging en hebt inspraak in welke richting de Boschbloem uit kan gaan. Je participeert in overleggen met andere organisaties zoals bijvoorbeeld buurthuizen en de gemeente. Door de digitalisering zijn sommige taken van een secretaris stukken makkelijker geworden. Niet meer handmatig archiveren van ingekomen stukken en verslagen. Je bent als secretaris verantwoordelijk voor het organiseren en voorbereiden van de bestuursvergaderingen. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar samen met de voorzitter en de andere bestuursleden. Verder is een vast onderdeel van je taken het notuleren van de vergaderingen. Als secretaris ben je ook een van de aanspreekpunten bij de Boschbloem.

Het huidige bestuur bestaat uit enthousiaste bestuursleden die er veel zin en plezier in hebben om zich als vrijwilliger voor de Boschbloem in te zetten en dat is mooi. Hierdoor kunnen taken onderling meer verdeeld worden en helpen we elkaar daar waar nodig is.

Interesse in deze functies?
Wil je meer weten over wat het de functie van een secretaris inhoudt? Neem gerust contact op met de huidige secretaris. Ze vertelt je er graag over. Ook is Lydia bereid om je in te werken dus je staat er zeer zeker niet alleen voor. Bel naar 06 538 250 30 of stuur een e-mail naar secretaris@boschbloem.nl óf maak een afspraak, dat laatste is altijd makkelijker. En je zult zien het is leuk om secretaris binnen ons team te zijn.

Mocht je zelf geen interesse hebben maar weet je iemand: laat het ons weten. Dan neemt een van de bestuursleden contact op met die persoon.

Ria Alleman

5 juni 2023

Delen met je netwerk?